Na urodzinach, imieninach czy też podczas innych okazji najbardziej wyczekuje się momentu, gdy jubilat, solenizant czy inna osoba odpowiedzialna za uroczystość na jaką tort został zamówiony ukroi pierwszy kawałek. Dlatego też naszym zadaniem jest przygotować tort dokładnie taki jaki sobie wymarzyliście. W związku z tym, że jesteśmy cukiernią artystyczną torty, które tworzymy nigdy nie odbiegają od Państwa oczekiwań, jesteśmy w stanie zrobić dosłownie wszystko, by tort zamówiony Przez państwa był spełnieniem waszych marzeń.


Niezbędne informacje potrzebne do realizacji zamówienia – proszę wysłać wszystkie szczegóły na torty@goodcake.pl


– Na kiedy mamy zrobić tort
– Z ilu porcji ma się składać
– Dodatkowe informacje dotyczące jego składu (np. czy tort ma być pozbawiony glutenu)
– Styl w jakim ma być wykonana dekoracja (prosimy o dołączenie w mailu przykładowych zdjęć)
– Napis jaki ma się znajdować na torcie
– Przy zamówieniu tortu w stylu „Naked Cake” czy tort ma być udekorowany świeżymi owocami?

WAŻNE:

– Torty należy zamawiać conajmniej na dwa tygodnie przed datą przyjęcia
– Ceny tortów są ustalane indywidualnie w zależności od stopnia jego skomplikowania. W związku z tym, potrzebujemy jak najwięcej informacji dotyczących jego kształtu, wyglądu oraz składu, by dokonać wyceny.


Przykładowe smaki:

– ciasto bananowe przekładane ganachem z mlecznej czekolady i malinami
– czekoladowe ciasto „Coca-Cola”, przekładane z ganachem z gorzkiej czekolady i malinami
– ciasto cytrynowo-makowe przekładane kremem lemon curd i ganachem z białej czekolady
– ciasto czekoladowo-buraczane przekładane ganachem z gorzkiej czekolady i wiśniami macerowanymi w alkoholu
– ciasto kawowo-orzechowe przekładane kremem kawowym i orzechami włoskimi
– ciasto marchewkowe przekładane kremem mascarpone z białą czekoladą i orzechami włoskie
– czekoladowe ciasto „Missisippi Mud Cake” przekładane ganachem z gorzkiej czekolady i malinami
– Red velvet (ciasto waniliowe z nutą czekolady, barwione na czerwono) z kremem mascarpone z białą czekoladą i malinami
– Victoria – maślane ciasto waniliowe przekładane ganachem z białej czekolady i malinami LUB przekładane kremem mascarpone z białą czekoladą i malinami


Cena każdego tortu jest ustalana indywidualnie. Wszystko zależy od tego na ile porcji będzie dzielony tort; jak będzie zdobiony – czy będzie przykryty masą cukrową, czy będzie to tort typu naked cake; jaki będzie miał smak, czym będzie przełożony. Trzeba wziąć pod uwagę, że im bardziej skomplikowany jest tort (np. na górze ma się znajdować trójwymiarowa figurka), tym wyższa jest jego cena, a czas przygotowania dłuższy.


Rozmiar ciasta/ilość porcji:


18cm 6-8 porcji
20cm 10-12 porcij
23cm 12-16 porcji (standardowy rozmiar wszystkich naszych ciast)
26cm 20-24 porcji
30cm 26-28 porcji